Deze website maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Door deze website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons cookiebeleid.

Accepteer

Accessoires bij de bril

Dacht je dat de bril alleen al een - broodnodig - accessoire was? Mooi mis! Je bril (én je look) is pas compleet met het juiste accessoire erbij. Let me present you … 

De brillenkoord of -ketting

Handy! Ben jij zo iemand die altijd alles kwijtraakt? Hang die brillenkoord aan je leesbril of zonnebril. Zo heb je ‘m altijd dichtbij. 

Trendy! Als blitse blikvanger. Zowel in fijne als grovere structuren beschikbaar. Ook leuk om als geschenk te geven.

De brillenspray

Handy! Om je bril te reinigen. Niks vervelender dan vuile glazen. Helaas hoort poetsen er meermaals per dag bij. Wist je trouwens dat er ook anti-dampsprays bestaan? Zo kan je je bril feilloos combineren met je mondmasker of sporthelm. 
Zonder aandampen. Lege spray? Kom je flesje gerust bijvullen in de winkel. 

Trendy! De verstuiver is verpakt in een leuk spuitbusje. Ligt perfect in de hand én past prima in je handtas of broekzak. 

De brillendoos 

Handy! Een brillenetuis om je bril in op te bergen als je even je lenzen verkiest. Of om je zonnebril weg te steken wanneer de zon zich verschanst.

Trendy! De brillenkokers als hip hebbeding. Ze zijn er in de origineelste uitvoeringen. Leuk om cadeau te krijgen én om te geven. 

Sofie, wat ruikt hier zo heerlijk?

Eerst zien, dan geloven? Soms overtuigt de geur alleen al. 
De naturelle geur van PARCO bijvoorbeeld. PARCO1923 vertaalt de geuren van eeuwenoude bomen en bossen, zeldzame en delicate bloemen. Het Italiaans merk houdt hiermee het Nationaal Park van Abruzzo Lazio en Molise in ere. Ontdek de heerlijk geurende huissprays, geurstokjes, handzepen, lotions, parfums en handgels van PARCO in onze winkel.

Ontdek onze producten

Zonnebrillen

Ontdek meer

Lenzen

Ontdek meer

Oogmeting

Maak een afspraak