Deze website maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Door deze website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons cookiebeleid.

Accepteer

Sportbrillen

Of je nu een loper, fietser, skiër of fervente wandelaar bent: een beperkt zicht bij fel licht of duister weer kan je sportprestaties aanzienlijk beïnvloeden. Al eens een sportbril overwogen?  
 

Run & bike met Nike Vision

Als het op fietsen en hardlopen aankomt, schuiven we bij Optiek Sofie Maes prompt de Nike Vision Technology naar voren. Nike Vision combineert baanbrekende wetenschap op het gebied van zicht met inzichten van de beste sporters. Verwacht je aan een geavanceerde sportoptiek met een zeer hoge precisie, progressieve monturen en aangepaste glastinten. See sport better.

Nike Max Optics: nauwkeurig zicht vanuit elke hoek

Hoe goed je ziet, maakt in de sport het verschil als er snel en nauwkeurig moet worden gereageerd. De hoogwaardige sportbrillen van Nike zijn voorzien van Max Optics. Daardoor ben je verzekerd van optimale helderheid via zowel het midden van het glas (als je rechtuit kijkt) als vanuit je ooghoeken. Nauwkeurig en duidelijk zicht vanuit elke hoek.

Nike Performance Tint Technology: relax your eyes and see everything

De Nike Performance Tint Technology optimaliseert je zicht specifiek voor de sport en het moment waarop je die beoefent. 

  • Road Tint: blokkeert het felle licht dat van harde oppervlakten weerkaatst en vermindert de vermoeidheid van je ogen, zodat ze zich kunnen ontspannen. Perfect voor hardlopen en wielrennen. Zowel indoor als outdoor. 
     
  • Low Light Tint: deze technologie laat meer licht door en maakt schaduwen helderder als er weinig licht is. Ideaal als je graag ’s avonds gaat fietsen of hardlopen. 
     
  • Terrain Tint: vergroot het contrast, zodat je details en oneffenheden op het terrein beter kan onderscheiden. Bovendien reduceert deze zichttechnologie ook fel licht. Geschikt voor tereinsporten zoals mountainbiken en veldlopen. 

Skiën met KOMONO

Is skiën meer jouw ding? Dan ben je vast gewonnen de ski goggles van KOMONO. Ze zijn niet alleen mooi maar ook betaalbaar. Én ze geven je een optimale bescherming tijdens het skiën.

What about … zwembrillen? 

Ook die vind je bij Optiek Sofie Maes. Precies omdat we het zicht tijdens het zwemmen zo belangrijk vinden, hebben we een aparte pagina aan zwembrillen gewijd. Surf … euh … zwem er snel naartoe! 

Ontdek onze producten

Zonnebrillen

Ontdek meer

Lenzen

Ontdek meer

Oogmeting

Maak een afspraak