Deze website maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Door deze website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons cookiebeleid.

Accepteer

Myopie management

Voorkom dat kinderogen achteruitgaan

Oogzorgspecialisten slaan alarm: myopie komt steeds vaker en op steeds jongere leeftijd voor. Ook de mate van myopie wordt steeds extremer. Bijziendheid is binnenkort de nummer 1 oorzaak van blindheid. Voorspeld wordt dat zo’n 30 procent van de wereldbevolking binnenkort bijziend is. Jongeren zijn de meest kwetsbare groep.

MiSight® 1 day is de eerste zachte daglens voor myopie management waarvan langlopend wetenschappelijk onderzoek bewezen heeft dat die de verergering van bijziendheid bij jongeren afremt.

Deze lens is ontwikkeld voor jongeren met een indicatie voor progressieve bijziendheid. Bijziendheid kan bij jongeren snel en sterk toenemen. De sterkste stijging doet zich meestal voor tussen de 6 en 17 jaar. Myopie is op zich niet gevaarlijk, al kan hoge bijziendheid in zeldzame gevallen wel leiden tot ernstige oogproblemen zoals staar, glaucoom en netvliesloslating. 

MiSight® daglenzen zijn speciaal ontwikkeld om de verergering van bijziendheid bij kinderen af te remmen. Het doel? Hoge bijzienheid - en de bijbehorende zichtproblemen - op latere leeftijd voorkomen. Dit heet myopie management.

Ontdek onze producten

Brillen

Ontdek meer

Zonnebrillen

Ontdek meer

Oogmeting

Maak een afspraak